skip to Main Content

Transport en Distributie

Of het nu gaat om kleine aantallen of om bulkgoederen, bij Stet Heemskerk vindt u een aantrekkelijk antwoord op uw transportvraag. Het transport kan incidenteel zijn of met vaste regelmaat. Onder onze opdrachtgevers bevindt zich o.a. een inkoopcombinatie waarvoor we dagelijks filialen in heel Nederland bevoorraden. Daarnaast verzorgen wij dedicated transport voor een grote modeketen.

Bij Stet Heemskerk zijn faciliteiten aanwezig voor op- en overslag van uw goederen: van enkele pallets tot partijen al of niet geconditioneerd.

Stet Heemskerk, heeft het wagenpark afgestemd op wisselende omstandigheden. Met behulp van een laadklep kunnen wij onze lading overal leveren, ook zonder hulp of speciale voorzieningen. Alle trailers zijn bovendien uitgerust met een meesturende as, zodat ze zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen (bijvoorbeeld in oude dorpskernen of stadscentra) hun werk voor u kunnen doen.

Dankzij de Europese vergunning mogen wij heel Europa doorkruisen. Het grootste deel van onze opdrachten ligt echter binnen Nederland. Onze planners dragen zorg voor de meest efficiënte inzet.

transport_distributie
Back To Top