skip to Main Content
Chauffeur Rijbewijs B (locatie Heemskerk)

Chauffeur rijbewijs B (locatie Heemskerk)

Stet Heemskerk is per direct voor locatie Heemskerk op zoek naar een:

Chauffeur rijbewijs B

De collega die wij zoeken voor deze functie kan tegen een stootje en is niet vies van hard werken. Daarnaast beschik jij over:

Functie-eisen • Rijbewijs B • Een gedreven persoonlijkheid en je hebt een proactieve instelling; • Een no-nonsense mentaliteit; • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan nu en stuur je C.V. met motivatiebrief naar jrl-stet@stetheemskerk.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0251-250104.

Over Stet Heemskerk

In de jaren ’40 van de vorige eeuw begon Stet senior met de eerste kleine transporten. Inmiddels is Stet Heemskerk uitgegroeid tot een internationaal transport- en distributiebedrijf. In 1981 is Stet Heemskerk begonnen met het vervoer van sierteeltproducten, kwetsbare bloemen en planten.

Wij hebben een samenwerkingsverband met Greenlines. Stet Heemskerk is mede-oprichter van Greenlines, een samenwerkingsverband met als doel het organiseren van het bloemen- en plantenvervoer in de Benelux door het inrichten van een fijnmazig distributienetwerk

Stet Heemskerk heeft twee vestigingen: Heemskerk & Harlingen.

Back To Top