skip to Main Content
Dag- En Nachtchauffeur (Beide Locaties)

Dag- en nachtchauffeur (Beide locaties)

Stet Heemskerk is per direct voor beide locaties op zoek naar een:

· Dagchauffeur
en een
· Nachtchauffeur

De collega’s die wij zoeken voor deze functies kunnen tegen een stootje en zijn niet vies van hard werken. Daarnaast beschikken zij over:

Functie-eisen

• Rijbewijs C en C.E.; • Code 95 voor een trekker/ oplegger combinatie; • Een gedreven persoonlijkheid en je hebt een proactieve instelling; • Een no-nonsense mentaliteit; • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Ben jij de chauffeur die wij zoeken?

Solliciteer dan nu en stuur je C.V. met motivatiebrief naar jrl-stet@stetheemskerk.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0251-250104.

Over Stet Heemskerk

In de jaren ’40 van de vorige eeuw begon Stet senior met de eerste kleine transporten. Inmiddels is Stet Heemskerk uitgegroeid tot een internationaal transport- en distributiebedrijf. In 1981 is Stet Heemskerk begonnen met het vervoer van sierteeltproducten, kwetsbare bloemen en planten.

Wij hebben een samenwerkingsverband met Greenlines. Stet Heemskerk is mede-oprichter van Greenlines, een samenwerkingsverband met als doel het organiseren van het bloemen- en plantenvervoer in de Benelux door het inrichten van een fijnmazig distributienetwerk

Stet Heemskerk heeft twee vestigingen: Heemskerk & Harlingen.

Back To Top